top of page
Viking-Cinderella-1980x720.jpg

Dansbandsveckan på Cinderella

29:e januari

2 dagar

Från 2150 kr/person

Vi bjuder upp till dans på östersjöns hetaste dansgolv! Ta med dig någon du gillar eller kryssa solo. Tillsammans med Viking Line lovar vi glädje, energi, god mat, dansgolv och nya vänner! Passa på att finslipa dina kunskaper med Cinderellas mesta och bästa danscoach – Mr Tony Irving!

Cinderella lämnar Stadsgårdskajen vid 17,30 och är tillbaka 14,30 dagen efter. Alla hytter ombord på Cinderella är belägna ovanför vattenlinjen och håller hög standard och komfort.

Middagen serveras i Restaurang The Buffet – På buffén, komponerad av Svenska Kocklandslaget, hittar du allt det som ska finnas på ett traditionellt smörgåsbord och mer därtill. Du väljer mellan förrätter, varmrätter och desserter och tar så mycket du vill av dina favoriter. Vin, öl, läsk och kaffe ingår i priset. Det finns alltid vegetariska alternativ. Tiden för middagen meddelas på resan.

Brunchen serveras mellan 08,30-12,30 i samma restaurang,The Buffet. Här hittar du allt från läckra bakverk till äggröra och charkuterier. Kaffe, te, juice, mjölk och läsk, öl och vin ingår.

Detta ingår i resan:

Resa till och från Stockholm i vår moderna helturistbuss

Frukostpåse med färskbryggt kaffe på bussen

Del i 2-bäddshytt insides standard

Buffémiddag

Brunch

Utsideshytt standard med fönster finns som tillval

Dansbana ett:

Moderna tider & Barbados (spelar endast utresan). Under returresan presenteras årets avslutningsshow!

Dansbana två:

Blender, Duo Vi, och Nygammalt med Dur-X

Dansbana tre:

Xplays

Vår buss

 

Vi kör i en modern helturistbuss med extra benutrymme, teatersittning, gratis wifi, usb-uttag för laddning vid varje säte, tv, och toalett. Bussen är utrustad med den senaste tekniken för yttre och inre säkerhet, från alcolås till Eco3-enheten som renar luften ombord från luftburen smitta. Vi kör alltid på 100% biodiesel och våra förare är specialutbildade i ecodriving.

Resan genomförs vid minst 20 resenärer. Resan är en paketresa och omfattas av särskilda villkor (nedan) samt våra allmänna villkor. Resan avbokas kostnadsfritt fram till tre veckor innan avfärd (se detaljer i bokningsverktyget).

De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302.

 

Därför omfattas du av alla EU-rättigheter som gäller för paketresor. Ölandsbuss kommer att ansvara fullt ut för att paketresan som helhet fullgörs korrekt.

Dessutom har Ölandsbuss enligt lag, ett skydd för att återbetala dina betalningar och, när transport ingår i paketresan, säkerställa din hemtransport om det eller de hamnar på obestånd.

Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302

bottom of page