Dagsutflykt till Växjö i historiens
och smakupplevelsens tecken

8:e september
600 kr inkl. moms

Turen går för en dag i historiens och matupplevelsens tecken till Växjö. Där väntar ett guidat besök på Utvandrarmuseet och för att njuta av en spännande matupplevelse på IZAKAYA MOSHI (japansk, asiatisk).


I resan ingår inträde och guidning på Utvandrarnas hus och det intilliggande glasmuséet, resa till och från Växjö i vår moderna helturistbuss, frukost på bussen och lunch.

Glasmuseet.jpg

På morgonen serverar vi dig en frukostpåse med en juice, frukostfralla och färskbryggt kaffe. Vill du se morgonprogrammen på TV går det bra eller bara njuta av utsikten genom de stora rutorna och vår teatersittning. Lunchen serveras på IZAKAYA MOSHI vilket är en av de högt rankade (White Guide) restauranger som finns i Växjö.

Restaurangen ligger i anslutning till Smålandsmuseum och efter lunch finns det tid att strosa runt i shopen, promenera runt i stan eller varför inte göra ett besök i domkyrkan där bussen väntar för återfärd mot Kalmar.

Resan genomförs vid minst 30 resenärer. Resan omfattas av våra allmänna villkor.

Vår buss

 

Vi kör i en modern helturistbuss med extra benutrymme, teatersittning, gratis wifi, usb-uttag för laddning vid varje säte, tv, och toalett. Bussen är utrustad med den senaste tekniken för yttre och inre säkerhet, från alcolås till Eco3-enheten som renar luften ombord från luftburen smitta. Vi kör alltid på 100% biodiesel och våra förare är specialutbildade i ecodriving.