top of page
Glasmuseet.jpg

En dag i Växjö i historiens
och smakupplevelsens tecken

27:e april
650 kr/person (inkl. moms)

I Växjö börjar vi med ett guidat besök på Utvandrarnas hus. Lunch serveras sedan på IZAKAYA MOSHI, en japansk kvartersrestaurang i Växjö, med bra betyg i White Guide. Restaurangen ligger i anslutning till Smålandsmuseum, bara en kort promenad från Utvandrarnas Hus.

Därefter finns det tid att besöka Smålands Museum eller Sveriges Glasmuseum, promenera runt i stan eller varför inte göra ett besök i domkyrkan. Bussen väntar utanför domkyrkan i Växjö för återfärd mot Kalmar.

Du åker bekvämt och säkert med Ölandsbuss i vår nya Volvo helturistbuss med extra benutrymme, teatersittning, toalett och wifi. Bussen är utrustad med Eco-3 för en smittsäker resa, samt all modern högteknologisk utrustning för inre och yttre säkerhet. Vi kör på 100% biodiesel.

På morgonen serverar vi en frukostpåse med en juice, frukostfralla och färskbryggt kaffe. Vill du se  morgonprogrammen på TV går det bra eller så kan du bara njuta av utsikten genom de stora rutorna.

Mindre ändringar av tider under dagen kan förekomma.

 

Detta ingår i resan:

Resa till och från Växjö i vår moderna helturistbuss
Frukost på bussen
Inträde och guidning på Utvandrarnas Hus
Lunch på IZAKAYA MOSHI

Föredrag av Emigrantinstitutet

Vår buss

 

Vi kör i en modern helturistbuss med extra benutrymme, teatersittning, gratis wifi, usb-uttag för laddning vid varje säte, tv, och toalett. Bussen är utrustad med den senaste tekniken för yttre och inre säkerhet, från alcolås till Eco3-enheten som renar luften ombord från luftburen smitta. Vi kör alltid på 100% biodiesel och våra förare är specialutbildade i ecodriving.

Resan genomförs vid minst 20 resande.

bottom of page