Gekås 0.01.jpg
 

Ullared—Gekås

Välkommen att hänga med och ta en dag för bra och billig shopping i Skandinaviens största varuhus. Hitta det du behöver i köket, garderoben eller nåt helt annat - till några av landets lägsta priser!

Är en Ullaredsresa lyxig? Vi försöker i alla fall! Resan går i vår sköna, moderna helturistbuss och i priset ingår en frukostpåse och kaffe på morgonen.

 

Vid Gekås öppnar vi bussen under dagen (personalen ombord ger närmare upplysningar) och 30 min före avgångstid så att ni kan lasta av era inhandlade varor i god tid och vi kan köra hem prick 17:00!

Påstigning i: Färjestaden, Kalmar, Smedby, Nybro och Eriksmåla.

 

OBS: det är viktigt att ange påstigningsort vid bokning eftersom bussen inte nödvändigtvis kommer att åka förbi orter där ingen har bokat sig.

Resan genomförs vid minst 20 resenärer.

350 kr/person
Liquor Store L.jpg

Puttgarden - Nattexpress

Till Bordershop i Puttgarden och hem igen över natten i vår bekväma buss. Vi åker på kvällen och är tillbaka i Kalmar på eftermiddagen med ca två timmars shopping i Puttgarden.

Res från Färjestaden, Kalmar, Nybro, Torsås, Bergkvara, Jämjö, Ronneby, Karlshamn, Karlskrona, Listerby, Sölvesborg, Kristianstad, eller Hörby.

Bussen har toalett, gratis wifi, och USB-uttag för att ladda mobilen. På kvällen finns personlig fleecefilt att svepa in sig i. Vi säljer också snacks. På morgonen tar vi färskbryggt kaffe och en frukostpåse. På hemresan stannar vi på förmiddagen på Ekerödsrasten för mat.

Reseläget just nu:

Du behöver inte längre vaccinationsintyg för resan. Det kan förekomma krav på munskydd vid ombordstigning på vissa av Scandlines färjor.

Resehandlingar:

Svenska medborgare kan resa på sitt körkort. Annars behövs pass eller nationellt id-kort, och polisen rekommenderar att du tar med passet om du har ett. Du kan hålla koll på det senaste läget i Danmark här: Travel ID requirements | | Danish police (politi.dk).

Planera ditt inköp med vår vikttabell. Glöm inte att beställa i förväg på Bordershops hemsida.

Det är enbart tillåtet att handla alkohol för eget bruk på denna resa. Du måste ha fyllt 20 för att åka med.

Puttgarden: 750
Burg: 800

110kg last/säte. 50kg extra last: 350kr.

Färja/vägavgifter ingår.

 
Vår buss

 

Vi kör i en modern helturistbuss med extra benutrymme, teatersittning, gratis wifi, usb-uttag för laddning vid varje säte, tv, och toalett. Bussen är utrustad med den senaste tekniken för yttre och inre säkerhet, från alcolås till Eco3-enheten som renar luften ombord från luftburen smitta. Vi kör alltid på 100% biodiesel och våra förare är specialutbildade i ecodriving.