top of page
Gekås 0.01.jpg
Gekås 1

Ullared—Gekås

Välkommen att hänga med och ta en dag för bra och billig shopping i Skandinaviens största varuhus. Hitta det du behöver i köket, garderoben eller nåt helt annat - till några av landets lägsta priser!

Är en Ullaredsresa lyxig? Vi försöker i alla fall! Resan går i vår sköna, moderna helturistbuss och i priset ingår en frukostpåse och kaffe på morgonen.

 

Vid Gekås öppnar vi bussen under dagen (personalen ombord ger närmare upplysningar) och 30 min före avgångstid så att ni kan lasta av era inhandlade varor i god tid och vi kan köra hem prick 17:00!

Liquor Store L.jpg

Burg - Nattexpress

Till Calles och Nielsens i Burg och hem igen över natten i vår bekväma buss. Vi åker på kvällen och är tillbaka i Kalmar på eftermiddagen. 

Vi reser omväxlande via Emmaboda - Tingsryd och Jämjö - Karlskrona. 

Bussen har toalett, gratis wifi, och USB-uttag för att ladda mobilen. På kvällen finns personlig fleecefilt att svepa in sig i. Vi säljer också snacks. På hemresan stannar vi för frukostbuffé som ingår i priset. 

Resehandlingar:

Svenska medborgare kan resa på sitt körkort. Annars behövs pass eller nationellt id-kort, och polisen rekommenderar att du tar med passet om du har ett. Du kan hålla koll på det senaste läget i Danmark här: Travel ID requirements | | Danish police (politi.dk).

Planera ditt inköp med vår vikttabell. Glöm inte att beställa i förväg. 

Det är enbart tillåtet att handla alkohol för eget bruk på denna resa. Du måste ha fyllt 20 för att åka med.

Puttgarden
Vår buss

 

Vi kör i en modern helturistbuss med extra benutrymme, teatersittning, gratis wifi, usb-uttag för laddning vid varje säte, tv, och toalett. Bussen är utrustad med den senaste tekniken för yttre och inre säkerhet, från alcolås till Eco3-enheten som renar luften ombord från luftburen smitta. Vi kör alltid på 100% biodiesel och våra förare är specialutbildade i ecodriving.

bottom of page