Biljett 2020-04-06 Ullared 1.jpg

Ullared—Gekås

Välkommen att hänga med och ta en dag för bra och billig shopping i Skandinaviens största varuhus. Hitta det du behöver i köket, garderoben eller nåt helt annat - till några av landets lägsta priser!

Är en Ullaredsresa lyxig? Vi försöker i alla fall! Resan går i vår sköna, moderna helturistbuss och i priset ingår en frukostpåse och kaffe på morgonen.

 

Vid Gekås öppnar vi bussen under dagen (personalen ombord ger närmare upplysningar) och 45 min före avgångstid så att ni kan lasta av era inhandlade varor i god tid och vi kan köra hem prick 16:00!

Påstigning i: Köpingsvik, Borgholm, Färjestaden, Kalmar, Nybro och Eriksmåla.

 

OBS: det är viktigt att ange påstigningsort vid bokning eftersom bussen inte nödvändigtvis kommer att åka förbi orter där ingen har bokat sig.

Resan genomförs vid minst 20 resenärer.

300 kr
Liquor Store L.jpg

Puttgarden (express)

Till Bordershop i Puttgarden och hem igen över natten i vår bekväma buss. Vi åker på kvällen och är tillbaka på eftermiddagen.

Res från Borgholm, Färjestaden, Kalmar, Torsås, eller Ronneby/Listerby. Beställ gärna i förväg på Bordershops hemsida.

Regler för inresa i Tyskland/Danmark

Du behöver:

  • Giltigt pass

  • Vaccinationsintyg som visar att du fått andra sprutan senast 14 dagar innan resan ELLER

  • Negativt COVID test, högst 24 timmar gammalt vid avgång

  • Munskydd (krävs på kollektivtrafiken och i butik utomlands)

Intygen kan vara digitala. Du kan behöva ta fram ett utdrag ur folkbokföringsregistret (detta går också digitalt). COVID-testet behöver vara utfört av t.ex. landstinget eller ett apotek.

 

Föraren kommer att kolla att du har alla dokument i ordning vid ombordsstigning och om du inte har de nödvändiga dokumenten kan du nekas färd.

Det är enbart tillåtet att handla alkohol för eget bruk på denna resa. Du måste ha fyllt 20 för att åka med. Resan genomförs vid minst 20 resenärer.

550 kr

100kg last/säte. 50kg extra last: 400kr.

Färja/vägavgifter ingår.