Biljett 2020-04-06 Ullared 1.jpg

Ullared—Gekås

Välkommen att hänga med och ta en dag för bra och billig shopping i Skandinaviens största varuhus. Hitta det du behöver i köket, garderoben eller nåt helt annat - till några av landets lägsta priser!

Är en Ullaredsresa lyxig? Vi försöker i alla fall! Resan går i vår sköna, moderna helturistbuss och i priset ingår en frukostpåse och kaffe på morgonen.

 

Vid Gekås öppnar vi bussen under dagen (personalen ombord ger närmare upplysningar) och 45 min före avgångstid så att ni kan lasta av era inhandlade varor i god tid och vi kan köra hem prick 16:00!

Påstigning i: Köpingsvik, Borgholm, Färjestaden, Kalmar, Nybro och Eriksmåla.

 

OBS: det är viktigt att ange påstigningsort vid bokning eftersom bussen inte nödvändigtvis kommer att åka förbi orter där ingen har bokat sig.

Resan genomförs vid minst 20 resenärer.

300 kr
Liquor Store L.jpg

Puttgarden - nattexpress

Till Bordershop i Puttgarden och hem igen över natten i vår bekväma buss. Vi åker på kvällen och är tillbaka i Kalmar ca. 14:30.

Res från Borgholm, Färjestaden, Kalmar, Torsås, eller Listerby. Vi kan även stanna och plocka upp dig i andra orter på E22an enligt överenskommelse (ring oss på 076 021 46 44).

Vaccinationsintyg

För inresa i Tyskland och Danmark krävs vaccinationsintyg eller ett negativt test högst 48 timmar gammalt vid hemresan (72 timmar gammalt för PCR-test).

Planera ditt inköp med vår vikttabell. Glöm inte att beställa i förväg på Bordershops hemsida!

Det är enbart tillåtet att handla alkohol för eget bruk på denna resa. Du måste ha fyllt 20 för att åka med. Resan genomförs vid minst 20 resenärer.

500 kr
(t. o. m. 8.e augusti)

550 kr

100kg last/säte. 50kg extra last: 400kr.

Färja/vägavgifter ingår.

 
Vår buss

 

Vi kör i en modern helturistbuss med extra benutrymme, teatersittning, gratis wifi, usb-uttag för laddning vid varje säte, tv, och toalett. Bussen är utrustad med den senaste tekniken för säkerhet, från alcolås till Eco3-enheten som renar luften ombord från luftburen smitta. Vi kör alltid på 100% biodiesel och våra förare är specialutbildade i ecodriving.