top of page
Liquor Store L.jpg

Puttgarden och Burg - Nattexpress

Till Calles i Burg och Bordershop  och hem igen över natten i vår bekväma buss. Vi åker på kvällen och är tillbaka i Kalmar på eftermiddagen. 

Vi reser omväxlande via Emmaboda - Tingsryd och Jämjö - Karlskrona. 

Bussen har toalett, gratis wifi, och USB-uttag för att ladda mobilen. På kvällen finns personlig fleecefilt att svepa in sig i. Vi säljer också snacks. Det finns möjlighet att beställa frukostpåse och sallader för att ha något att äta under resan.

Resehandlingar:

Svenska medborgare kan resa på sitt körkort. Annars behövs pass eller nationellt id-kort, och polisen rekommenderar att du tar med passet om du har ett. Du kan hålla koll på det senaste läget i Danmark här: Travel ID requirements | | Danish police (politi.dk).

Planera ditt inköp med vår vikttabell. Glöm inte att beställa i förväg. 

Det är enbart tillåtet att handla alkohol för eget bruk på denna resa. Du måste ha fyllt 20 för att åka med.

Puttgarden
Vår buss

 

Vi kör i en modern helturistbuss med extra benutrymme, teatersittning, gratis wifi, usb-uttag för laddning vid varje säte, tv, och toalett. Bussen är utrustad med den senaste tekniken för yttre och inre säkerhet, från alcolås till Eco3-enheten som renar luften ombord från luftburen smitta. Vi kör alltid på 100% biodiesel och våra förare är specialutbildade i ecodriving.

bottom of page