Biljett 2020-04-06 Ullared 1.jpg

Ullared—Gekås

Välkommen att hänga med och ta en dag för bra och billig shopping i Skandinaviens största varuhus. Hitta det du behöver i köket, garderoben eller nåt helt annat - till några av landets lägsta priser!

Är en Ullaredsresa lyxig? Vi försöker i alla fall! Resan går i vår sköna, moderna helturistbuss och i priset ingår en frukostpåse och kaffe på morgonen.

 

Vid Gekås öppnar vi bussen under dagen (personalen ombord ger närmare upplysningar) och 45 min före avgångstid så att ni kan lasta av era inhandlade varor i god tid och vi kan köra hem prick 16:00!

Påstigning i: Köpingsvik, Borgholm, Färjestaden, Kalmar, Nybro och Eriksmåla.

 

OBS: det är viktigt att ange påstigningsort vid bokning eftersom bussen inte nödvändigtvis kommer att åka förbi orter där ingen har bokat sig.

Resan genomförs vid minst 20 resenärer.

300 kr
Liquor Store L.jpg

Puttgarden/Burg (express)

Till Bordershop i Puttgarden eller till Burg och hem igen över natten i vår bekväma buss. Vi åker på kvällen och är tillbaka lagom till lunch (något senare för resa till Burg).

Res från Borgholm, Färjestaden, Kalmar, eller Torsås. Beställ gärna i förväg på Bordershops hemsida (endast för resor till Puttgarden).

 

100kg last/säte. Extra 50kg 400kr.

Du behöver giltigt pass för att åka med; andra handlingar kan också krävas av myndigheter i Danmark eller Tyskland. Vi informerar om vad som gäller men det är ditt ansvar att se till så att du har dessa handlingar.

Det är enbart tillåtet att handla alkohol för eget bruk på denna resa.

Resan genomförs vid minst 20 resenärer.

550 kr

Ölandsbuss AB

559245-0158

​admin@olandsbuss.se

076 021 46 44

Besöksadress:

Kontorskollektivet

Bredbandet 1

39230 Kalmar

Postadress:

Box 70

39120 Kalmar