top of page
Kosta.jpg

Julmarknader

Hyttsill

Upplev en unik kväll med mat och underhållning. Idag är hyttsill en festmåltid tillagad på traditionellt vis och serverad med genuin småländsk kärlek. Under middagen får du se glasblåseri på mästarnivå. Menyn innefattar så mycket tradition, med saltsill, isterband, fläsk, kryddsmör, bakad potatis och givetvis blir det småländsk ostkaka med grädde och sylt till kaffet. Hyttsillen har fullständiga rättigheter. För underhållning står Tommy Körberg eller Lasse Kronér. Det blir en kväll att minnas!

Du reser bekvämt och tryggt i vår rymliga helturistbuss. Vi startar färden med kaffe och pepparkaka och det finns snacks och förfriskningar i busskaféet.

Hyttsill med Lasse Kronér

18:e december 1195 kr/pers
Inträde på julmarknaden ingår
Om Lasse Kronér

 

Lasses lättsamma stil kommer få den här hyttsillen att lyfta! Lasse Kronér, född november 1962 i Göteborg, är en svensk tv-programledare, sångare och musiker, bosatt i Göteborg. Han blev känd då han mellan 1985 och 1999 var med i musikgruppen Triple & Touch. Sedan dess har han mestadels synts som programledare och trubadur.

Resorna genomförs vid minst 20 resenärer.

Vår buss

 

Vi kör i en modern helturistbuss med extra benutrymme, teatersittning, gratis wifi, usb-uttag för laddning vid varje säte, tv, och toalett. Bussen är utrustad med den senaste tekniken för yttre och inre säkerhet, från alcolås till Eco3-enheten som renar luften ombord från luftburen smitta. Vi kör alltid på 100% biodiesel och våra förare är specialutbildade i ecodriving.

bottom of page