Evenemangsresor

Du har biljetten, vi fixar skjutsen

 

Har du biljett till någon av konserterna som skjutits upp till 2021? Ta dig till evenemanget och hem igen i maximal komfort och utan krångel. Vår rymliga helturistbuss, med wifi, busskafé, och bekväma säten, lämnar av er vid arenan och plockar upp er efter evenemangets slut så att ni sparar både tid, huvudvärk och pengar.

Vi kör till många av årets största konserter, inklusive Bryan Adams på Ericsson Globen, Scandinavium, och Malmö Arena; Celine Dion och Ozzy Osborne på Friends Arena; KISS och Elton John på Tele 2 Arena; och Rammstein och Håkan Hellström på Nya Ullevi.

Ankomst i god tid innan konserten och återresa en timme efter konsertens slut. Se alla datum, artister, och detaljer i bokningssystemet:

Celine Dion Courage Tour.jpg
Vår buss

 

Vi kör i en modern helturistbuss med extra benutrymme, teatersittning, gratis wifi, usb-uttag för laddning vid varje säte, tv, och toalett. Bussen är utrustad med den senaste tekniken för säkerhet, från alcolås till Eco3-enheten som renar luften ombord från luftburen smitta. Vi kör alltid på 100% biodiesel och våra förare är specialutbildade i ecodriving.