top of page
tyska-kyrka-4665295_1920.jpg

Weekend i Stockholm
Rain Man eller shopping

29 januari

2 dagar

från 2160 kr/person

Upplev Stockholm på egen hand eller se Rain Man med Robert Gustafsson och Jonas Karlsson på Oscarsteatern. Välj mellan boende på Quality Hotel Friends i Arenastaden vid Mall of Scandinavia och lyxiga Elite Hotel Adlon centralt i city.

Elite Hotel Adlon

 

Beläget i en klassisk byggnad på Vasagatan i centrala Stockholm erbjuder hotellet fräscha och stilrena rum med perfekt läge både för shopping och sevärdheter.

Elite erbjuder allting du förväntar dig inom service, från en lyxig frukostbuffé, room service, gym, wifi och så vidare. Och du kan välja ut exakt rätt huvudkudde för dig från deras kuddmeny.

elite-adlon-stockholm.jpg

Quality Hotel Friends

 

Quality Hotel Friends erbjuder en ombonad och levande mötesplats. Här kan du njuta av en härlig frukostbuffé i restaurangen In Between, koppla av i lobbybaren Bar X och avsluta dagen med en middag i Brasserie X på 25:e våningen.

 

Bara några fotsteg bort kan du ta en shoppingrunda i Mall of Scandinavia.

reception-quality-hotel-friends-in-solna.jpg

Rain Man

 

Publikmagneten RAIN MAN blev utsåld till sista biljett när den spelades 2013 och nu liksom då trollbinder Robert Gustafsson och Jonas Karlsson publiken i rollerna som bröderna Babbitt i denna hjärtevärmande historia. De backas på Oscarsteatern upp av en helt ny och lysande ensemble bestående av Sofia Ledarp/Sara Sommerfeld, Gustav Levin, Therésè Andersson Lewis, Ulf Eklund och Polly Kisch som alla tar oss med på en generös tidsresa direkt in i 80-talet.

Rain Man.jpg

Resan genomförs vid minst 20 resenärer. Resan är en paketresa och omfattas av särskilda villkor (nedan) samt våra allmänna villkor. Resan avbokas kostnadsfritt fram till tre veckor innan avfärd (se detaljer i bokningsverktyget).

De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302.

 

Därför omfattas du av alla EU-rättigheter som gäller för paketresor. Ölandsbuss kommer att ansvara fullt ut för att paketresan som helhet fullgörs korrekt.

Dessutom har Ölandsbuss enligt lag, ett skydd för att återbetala dina betalningar och, när transport ingår i paketresan, säkerställa din hemtransport om det eller de hamnar på obestånd.

Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302

bottom of page