elite-adlon-stockholm.jpg

Upplev Stockholm på egen hand via en resa med Ölandsbuss.
Du bor på fyrstjärniga Elite Hotel Adlon på Vasagatan i centrala Stockholm, nära till shopping och sevärdheter.
Där ingår boende i dubbelrum samt hotellets service med frukostbuffé, wifi med mera.
Njut av ledig tid under helgen i Stockholm och ta dagen som den kommer eller boka in en utflykt eller aktivitet, kanske ett besök på ett av stadens många museum.
Cyklar finns för utlåning och hotellet erbjuder även gym.

Resan genomförs vid minst 25 resenärer. Resan är en paketresa och omfattas av särskilda villkor (nedan) samt våra allmänna villkor. Resan avbokas kostnadsfritt fram till tre veckor innan avfärd (se detaljer i bokningsverktyget).

Weekend i Stockholm

07/08 04/09 02/10 04/12
1690 kr inkl. moms
Elite Hotel Adlon

Beläget i en klassisk byggnad på Vasagatan i centrala Stockholm erbjuder hotellet fräscha och stilrena rum med perfekt läge både för shopping och sevärdheter.

Elites service

Elite erbjuder allting du förväntar dig inom service, från en lyxig frukostbuffé, room service, gym, wifi och så vidare. Och du kan välja ut exakt rätt huvudkudde för dig från deras kuddmeny.

Uppgradera till Superiorrum

Uppgradering till Superiorrum är tillgängligt för 150 kr. Superior är större med bredare säng och detaljer som golvvärme i det marmorinredda badrummet.

De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302.

 

Därför omfattas du av alla EU-rättigheter som gäller för paketresor. Ölandsbuss kommer att ansvara fullt ut för att paketresan som helhet fullgörs korrekt.

Dessutom har Ölandsbuss enligt lag, ett skydd för att återbetala dina betalningar och, när transport ingår i paketresan, säkerställa din hemtransport om det eller de hamnar på obestånd.

Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302