pexels-giuliano-maderner-844528.jpg

Skidresa: Madonna di Campiglio

9 dagar

Från 8500 kr/person

12:e till 20:e februari

Madonna di Campiglio i Italien är en ort som passar de flesta skidåkarna! Med merparten blå och röda backar är det perfekt för dig som gillar att susa fram i lagom fart, njuta och hinna se den vackra omgivningen. Den högsta toppen ligger på ca 2500m och liftsystemet har en kapacitet på 31000 personer per timme. Det ska alltså mycket till för att behöva stå i kö någon längre tid även under högsäsong.

 

Med 15 mil pist och 57 liftar hittar alla sin favoritdel i systemet. Det går också skidbussar till närliggande skidsystem som man åker gratis med när man har liftkort. Under någon eller några av dagarna åker vi med vår egen buss till någon annan närliggande skidort för den som vill åka med. När det blir bestämmer vi på plats för att få bästa vädret. Övriga dagar så åker vi med hotellets egna skidbuss som går i täta intervaller morgon och eftermiddag. 

Frukost och middag intas på typiskt italienskt vis i hotellets restaurang. På hotellet finns även egen bar och en spaavdelning för att kunna njuta lite extra när vi kommer från backen. 

Det finns lekrum för dom yngre och under någon kväll i veckan kommer de äldre kunna delta i en grappa provning från dom lokala producenterna. Hotellet ligger inte långt från byn där man med fördel kan promenera runt och hitta både barer, restauranger och lokala delikatesser!

Detta ingår i resan:

Resa i helturistbuss

Kaffe och fralla på nerresan

Del i dubbelrum 6 nätter

Middagar x 6

Frukostbuffé x 6

Färjebiljetter och vägskatter

Reseledare

Pris för liftkort:
 

0-8år 149 Euro

8-16år 209 Euro

17-99år 298 Euro

Liftkorten bokas i förväg och betalas på resan med swish till reseledaren.

Barnrabatter:
 

3-7år -1700kr

8-15år -700kr

16-18år -350kr

(Gäller tillsammans med två vuxna i tre- eller fyrbäddsrum)

En City tax på 9 Euro tillkommer för alla turister som reser till Italien, detta betalas kontant på resan. Resan sker med ett byte.

Resan genomförs vid minst 30 resenärer. Resan är en paketresa och omfattas av särskilda villkor (nedan) samt våra allmänna villkor. Resan avbokas kostnadsfritt fram till tre veckor innan avfärd (se detaljer i bokningsverktyget).

De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302.

 

Därför omfattas du av alla EU-rättigheter som gäller för paketresor. Ölandsbuss kommer att ansvara fullt ut för att paketresan som helhet fullgörs korrekt.

Dessutom har Ölandsbuss enligt lag, ett skydd för att återbetala dina betalningar och, när transport ingår i paketresan, säkerställa din hemtransport om det eller de hamnar på obestånd.

Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302