top of page
Bremen freimarkt.png

Bremen Oktoberfest

Bremen Freimarkt är  Tysklands äldsta Oktoberfest – en lillebror till Oktoberfest i München.
Denna marknad och oktoberfest äger rum i oktober varje år - och har anor tillbaka från år 1035. Varje år ankommer omkring 3,5 miljoner glada gäster från Tyskland och resten av världen för att åka pariserhjul på tivolit, äta traditionella godsaker som varma äppelskivor, kryddad lakrits och rökt ål, lyssna på livsbejakande musik – och självklart för att dricka massor av öl!

Det finns mycket att upptäcka både på Bürgerweide (det stora festivalområdet) och "Kleiner Freimarkt" i centrum. När området med attraktioner och marknadsstånd stänger, öppnar Hall 7 med party och artister under resten av kvällen.

31 oktober - 3 november 2024

Pris: 3 990 kr/person

Resans innehåll

Vi åker helturistbuss via Danmark och färjan Rödby-Puttgarden. Bussen har extra benutrymme, toalett, gratis wifi, café och teatersittning som minskar ev känsla av åksjuka.

På hemresan stannar vi vid Calles i Burg och vid "pråmen" i Puttgarden för lite shopping.

Påstigningsorter

20210124_123109.jpg

Hotell i Bremen

Tre nätter i dubbelrum på Hotel Best Western Zur Post i centrala Bremen på gångavstånd från festivalområdet. På morgonen serveras frukost på hotellet.

Enkelrumstillägg 1 340 kr.

Hotel Bremen.png

Övrigt

I resans pris ingår resa tur och retur, tre nätter i dubbelrum och 50 kg last. Ev extra lastutrymme kan köpas på bussen. Det finns dessutom möjlighet att beställa frukostpåse och sallader för avfärden från Kalmar.

Food To Go
bottom of page